Inomhusarbeten

Vi på Komplex Bygg har professionella arbetare med många års erfarenhet inom renoveringar.

Våra tjänstersom utmärker sig för sin höga kvalitet.

Badrumsrenovering

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

Köksrenovering

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

Snickerier

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.

Elarbeten

Vi utför alla sorters elarbeten i fastigheter och hos dina hyresgäster. Vi utför allt från att byta enstaka vägguttag till elarbeten i samband med stambyten samt uppgradering av armaturer i trappuppgångar för att spara energi och pengar. Våra avtalskunder ger vi snabb hjälp vid akuta fel.

Övriga tjänster

Vi utför byggstädning både för privatpersoner och företagare, vilket innebär att vi hjälper er att få ordning och reda efter renoveringen eller ombyggnationen. Vi utför det mesta inom byggstäd såsom grovstäd, avtäckning, fönsterputs och slutstäd. Kontakta oss för en offert som passar era behov.

Vår prioritet är tjänster av hög kvalitet till attraktiva priser.

Vi är uppskattade hos våra kunder - som för det mesta är privatpersoner - för vår professionalism och vårt engagemang, men också för vårt pris som ofta under våra konkurrenters, utan vi för den skull kompromissar med kvaliteten. Vi utför renoveringsarbeten och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken.