Utomhusarbeten

Vi på Komplex Bygg har professionella arbetare med många års erfarenhet inom renoveringar.

Våra tjänstersom utmärker sig för sin höga kvalitet.

Nybyggnad

Vi bygger helt nya hus från grunden och renoverar befintliga. Vi arbetar med arkitekter som kan hjälpa dig att rita upp just ditt drömhus, som passar dina behov och ekonomi. Vi arbetar med uppförande av färdiga projekt av större och mindre objekt, dvs. allt från flerfamiljsvillor till stugor och tillbyggnader av t.ex. garage.

Mark & anläggning

Vår affärsidé är att sälja anläggnings- och markarbeten av hög kvalité såsom asfaltering, grundläggning av byggnader, rörschakter, enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten. Vi är diplomerade för anläggning av enskilda avlopp.

Betongarbeten

Allt inom betong – från formsättning till golvgjutning. Vi som arbetar med betongarbeten får ofta frågan om vad vi egentligen kan utföra. Svaret är i stort sett allt inom vårt område! På Komplex Bygg har vi kunskapen och möjligheten till att jobba med betong utifrån ett brett perspektiv.

Altaner

Vi bygger alla typer av altaner, helt enligt kundens önskemål. Eftersom vi har stor erfarenhet av detta kan vi ofta hjälpa till att hitta på snygga lösningar på svåra problem.

Takarbeten

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. Vår verksamhet riktar sig mest mot privatpersoner, villaägare, fritidshusägare och bostadsföreningar, men vi tar också uppdrag från kommuner och företag.

Isoleringsarbeten

Vi utför isoleringsarbeten på byggnader. Arbetets omfattning beräknas genom att analysera det konkreta byggprojektets egenskaper och energieffektivitet för att hitta den mest optimala lösningen. Isoleringsarbetetinnefattar oftast isolering och hydroisolering av fundamentet, isolering och dekorativ ytbehandling av fasaden.

Nya tekniker...

De oavbrutet växande anspråken på kvalitet, ekologiska krav och energieffektivitet leder till införandet av moderna lösningar och användningen av nya byggmaterial. Komplex Bygg följer den aktuella utvecklingen inom byggbranschen. Vi genomgår ständiga förbättringar och lär oss nya tekniker.

Vi erbjuder rådgivning av kvalificerade fackmän och de mest optimala lösningarna inom byggnation. Vi utför konstruktions-och kostnadsberäkningar och leverans av alla nödvändiga, kvalitativa byggmaterial från europeiska återförsäljare.